Frissítések
Frissítés 2015.08.10
* kérdőív az induló 7percmatek.hu weboldalamhoz és diplomámhoz
* könyvajánló

Frissítés 2009.11.04
- Ajánlat menüpont a Térkép helyett. Az Ajánlat menüpont alatt egyrészt találtok tanárajánlót, akiket én ajánlok, másrészt egy könyvajánló részt.
- Könyvajánló: Itt olyan könyvekről fogok írni, amik szerintem nagyban megkönnyítik a készülést és segítenek eligazodni a sok matematika könyv között, hogy melyik hasznos és melyik nem
- Párom profiljának megjelenítése a főoldalon. Ő általános iskolásokkal foglalkozik.
- Kapcsolat menüpont bővítése, ahol mostantól mindkettőnknek tudtok emailt küldeni, a megfelelő címzett ("kép") kiválasztásával
- Üzenőfal hibajavítás
- Hibakezelés átdolgozása Alert ablakokkal (tervben van ezeknek a cseréje valami szebbre)

Frissítés 2009.02.04
- új menüpont: Oktatás\\Tanítványaim rólam
- Általános Vállalkozási Főiskola megoldásos anyagainak feltöltése

Frissítés 2008.11.04
Az elmúlt időszakban az oldalon megszaporodott az olyan regisztrációk száma, amit vélhetően nem "emberek", hanem bot-ok végeztek, ezért ennek kiszűrésére beépítettem a máshol is használt CAPTCHA rendszert,m melynek lényege, hogy egy képről leolvasva be kell írni egy 4 karakter hosszú Biztonsági kódot, ezzel bizonyítandó, hogy hús-vér ember próbál regisztrálni.

Frissítés: 2007.06.06
- RSS hírcsatorna, hogy ne maradj le az újonnan letölthető anyagokról

Frissítés 2007.05.23
- még több feladat megoldással
- webstatisztika a Google PageRank kijelzéssel bővült
- próbaképpen reklámfelületek elhelyezése

Frissítés 2007.03.22
- sok-sok hasznos feladatsor került fel különböző témában megoldásokkal együtt, ja és végre kicseréltem az önélatrajzomnál sokaknak tetsző képemet is :)

Frissítés 2007.01.19
- új oszlop a segédletek mezőnél: feltöltés ideje. Ha a feltöltés 1 hétnél nem régebbi, akkor új feltöltésnek számít és a háttere zöld
- fejlesztettem egy kicsit a belépéskor kapott hibaüzeneteken (pontosabb hibaüzenetek)
- új valószínűség számítással kapcsolatos anyagok kerültek fel a lapra

Frissítés 2007.01.15
- belépési, aktiválási hibák és szavazások feljegyzése egy táblába, hogy könyebben tudjak segíteni Neked az oldal használatához
- új menüpont: Net-diák. Ezt a menüpontot azoknak a diákoknak hoztam létre, akiket személyesen nem ismerek, mert az interneten találtak rám, viszont segítettem nekik, és meg szeretnének jelenni az oldalon.
- mostantól látható lesz a felhasználók száma a Változások sidebox-nál
- amennyiben egy kis kék kérdőjelet látsz bárhol az oldalon, akkor ott hasznos információk várnak rád
- a saját adatoknál/regisztrációnál megválaszthatod, hogy hol szeretnél megjelenni az oldalon
- feltöltés katbantartó (adminisztrátori funkció)

Frissítés 2007.01.08
- ezentúl, buborék segítségben olvashatsz az adott matematika feladatsorok tartalmáról, ha megállsz felette. Onnan tudhatod, hogy az adott anyaghoz van-e kis leírás a tartalomról, hogy ha feléviszed a kurzort, a kurzor kis mutató kezecskére változik, és elkezd megjelenni a segédlethez tartozó leírás. A ráklikkelsz az adott sorra, akkor a hozzá tartozó megjegyzés megjelenik a segédlet neve alatt is. Ezen túl, amelyik anyaghoz van megjegyzés, ott a sor elején az INFO felirat olvasható!

Frissítés 2006.12.20
- végre kerültek fel az oldalra Lineáris algebra feladatsorok is
- Analízishez raktam fel nagyon jó oktatási segédanyagokat kidogozott példákkal és egy kis elmélettel
- kisebb hibajavítások
- kis képes matek vicc

Frissítés 2006.12.18
- mostantól még jobban számít a véleményed :) Ezentúl különböző témákban fogok szavatásokat tartani. Ha van ötleted mikrő lenne érdemes nyugodtan jelezd felém.

Frissítés 2006.12.15
- a projekt menüpont frissítve lett a kereső optimalizációval
- az elérhetőségeim a Skype azonosítóval bővült
- Saját gömb adatainak megtekintése menüpont a Lemuria felhasználóknak
- aktiváló email csinosítása (ezt csak az új felhasználók vehetik észre sorry :)

Frissítés 2006.12.14
- új menüpont: Projektek. Itt először az oldalon felhasznált technológiákról és programozási megoldásokról olvashattok. Később tervezem ezt a részt bővíteni a céges projektekben való részvételem leírásával is.

- kisebb hibajavítások, csinosítgatások

Frissítés 2006.12.11
- a felhasználó név és az email cím ezután nem módosítható regisztráció után (ha mégis szeretnéd változtatni küldj emailt)

- Lemuria gömb tároló. A lemuria egy internetes magyar stratégiai játék, akik játszák, úgy is tudják mire lesz jó a gömb tároló, így nem kezdem itt ecsetelni :) www.lemuria.hu , Bővebb leírásért nézd meg a Fejlesztés/Segítség menüponotot!

- új analízis vizsgafeladatsorokat raktam fel. A feladatsorok a győri Széchenyi István Főiskola mérnöki karának feladatai. Mindenképen érdemes letölteni őket, mert kidolgozott megoldások vannak hozzájuk, így ezekből könnyebb tanulni, akár egyedül is.

Frissítés 2006.12.06
- új analízis feladatsorokat raktam fel, és még sok-sok segédletet, amiket érdemes letöltögetni

- a matek viccek rész minden idők egyik legjobb matekos viccéel bővült :D

Frissítés 2006.12.03
- mostantól minden hozzászólóról egy kis kép jelenik meg az üzenőfalon, természetesen csak arról, aki bejelentkezve üzen és van feltöltve képe :)

- letöltés számláló a segédletek menüpontnál. Így láthatod, melyik feladatsor a legkelendőbb, legjobb.

- általános kereső kifejlesztése a karbantartó oldalakhoz (ezek csak adminisztrátori szereppel érhetőek el :)

Frissítés 2006.11.30
- új menüpont a Kapcsolat alatt: BLOG. Itt a Windows Live Spaces oldalam egy részét láthatod. Hozzáértőbbeknek elmondom, hogy itt az oldal RSS hírei jelennek meg. Itt is böngészheted a blogomat, de inkább ajánlom, hogy látogass el az eredeti oldalra a blog böngészéséhez. Ennek a linkjét a Kapcsolat / Elérhetőségeim menüpontnál találod. A BLOG-omon egyébként olvashatsz a hétköznapjaimról valamint fényképeket is töltök fel a velem történt eseményekről.

- a Saját adatoknál már megjelenik, hogy az adott felhasználó aktiválta-e a hozzáférését vagy sem

-újabb nagyon hasznos matematika analízis feladatokkal bővült a SEGÉDLETek menüpont

Frissítés 2006.11.28
- hibamegjelenítés átdolgozása. Mostantól nem felugró ablakokban fogod látni a hibákat, hanem a BELÉPÉS sidebox alatt fog feltünni egy ÉRTESÍTÉS sidebox hiba esetén. Ide pirossal kiemelve fognak bekerülni a hibák. Az ÉRTESÍTÉSek eltüntethetőek, ha a fejlécre, vagy az eltüntetés linkre kattintasz.

- az oldalról eddig is készült forgalom-statisztika, ha te is kíváncsi vagy erre, akkor az új sidebox-nál, WEBSTATISZTIKA megtalálsz 2 db statisztika számlálót. Az A-Stat magyar nem annyira pontos, a másik a Statcounter egy külföldi és elég pontosan mér elég sok mindent. A linkre kattintva a Statcounter statisztikája, az A-Stat ikonra klikkelve pedig az A-Stat statisztikája jön be.

- Mostantól csak a bejelentkezett felhasználók tudnak letölteni az oldalról. Még csak egy matematikai képletgyűjteményt lehet letölteni, de tervezem matematika gyakorló feladatok, illetve zh felasorok feltöltését egyetemekre és szakokra lebontva.

- az ISMERŐSEIM egy új oldal, ahol a tanítványokhoz hasonlóan az ismerőseim/barátaim/rokonaim jelennek meg, ha akarnak :)

- Működik az ELFELEJTETTE A JELSZAVÁT menüpont, tehát ha nem megy a belépés használd csak nyugodtam!

Frissítés 2006.11.25
- a Tanítványaim menüpontnál megjelenik a Felhasználó státusza. Ezek jelentése:
+ Matek mester: nálam már végzett tanítvány
+ Padavan: még tanulja nálam a matekot

- újra bárki használhatja az üzenőfalat

- új szerep felvétele és a szerep-kezelés átdolgozása. Minden új regisztrált alapvetően 'Felhasználó' szerepet kap. Ha a Regisztrációnál bejelöli a 'Diákként regisztrálok' jelölőnégyzetet, akko megkapja a Diák szerepet is.

Frissítés 2006.11.19
- új menüpont: Családfa. Itt a Hegedűs (Czibik) családfa történetéről olvashatsz egy kicsit. Tovább letölthető a családfa képe is, amin én valahol az alsó szinteken vagyok megtalálható.

- az Üzenő fal most már önálló menüpontot kapot magának a Kapcsolat menüpont alatt. Ide várom az oldallal/matekkal/világgal és minden mással kapcsolatos üzeneteiteket, ahogy eddig is :)

- a Kapcsolat menüpont alatt megjelent az Elérhetőségeim menüpont. Innen közvetken tudsz email-t küldeni nekem. Várom a levelekt bármilyen, az oldallal (hibák/ötletek) és matematikával kapcsolatos témákban :)

- új menüpont: Segédletek. Ezt a menüpontot az Oktatás menüpont alatt találod. Ide megpróbálok majd mindenféle hasznos, a matematika tanulást segítő anyagokat ( segédletek, feladatsorok stb. ) feltölteni.

Frissítés 2006.11.18
- új kép a Fényképezés menüpontban
- új képek a Warcraft3 menüpontban
- új menüpont: Matek viccek (az oktatás menüpont alatt)

Frissítés 2006.11.17
- az oldalra történő bejelentkezés biztonságosabbá tétele MD5-ös titkosítással (ezúton kérek minden felhasználót, hogy jelentkezzen be egyszer az oldalra, és ezzel élesíti az új biztonsági intézkedéseket)

- új SideBox: Változások. Itt láthatjuk a legutóbb regisztrált felhasználót. Ezenetúl itt megjelenik, hogy mikor volt az oldal utolsó frissítése, és a linkre kattintva bejön a legutóbbi frissítés részletei.

- Új menüpontok a Fejlesztés alatt.
+ Frissítések: itt találhatóak a legutóbbi frissítések listája
+ Segítség: az oldal használatát mutatja be
Értesítés
Osszd meg ezt az oldalt :)

Szavazás
Induló 7percmatek.hu weboldalamhoz és egyben diplomamunkámhoz kérném segítséged ennek a rövid kérdőívnek a kitöltésével. A kérdőív két oldal és kb 2 perc alatt kitölthető! Előre is köszönöm segítséged!Kérdőív kitöltése

Keresés
Google
VÁLASSZ NYELVET
Webstatisztika

Kattints ide a statisztikáért

Partnerek

MiMi.hu tudástár: Matematika
 
Nyitólap Magamról Fejlesztés Oktatás Ajánlat Kapcsolat
Szerzői jog (c) 2006. Készítette Czibik Gábor. Minden jog fenntartva.