Fényképezés
Így kezdődött...
Én és a fényképezőgépem...
 
Így kezdődött...
Már sok-sok évvel korábban felmerült bennem az igény arra, hogy az átélt élményekeimet, a számomra fontosnak vélt dolgokat megörökítsem. Ekkor úgy határoztam veszek egy videókamerát. Vettem is egy Panasonic (analóg) kamerát, ami nagyon jó is volt. A felvett anyagokat rögtön átjátszottam számítógépre a TV kártyám segítségével, úgyhogy minőségromlás nélkül tudtam megőrizni a felvett videókat.
Ám egy idő után előjött a rendszer hátránya, mégpedig, hogy ugye minél többször használt az ember egy kazettát, úgy romlott a felvétel minősége. Ekkor úgy döntöttem, hogy meglepem magam 2004 karácsonyára egy digitális fényképezőgéppel. Asszony amerikai rokona úgyis azt mondta, hogy onnan olcsóbban be tudják hozni.
El is kezdtem bújni a fórumokat és sok helyen utána olvastam a dolgoknak, majd kiválasztottam a Panasonic Lumix DMC20-as gépet...
 
Én és a fényképezőgépem...
Sajnos nem sikerült olcsóbban megszereznem külföldről a gépet, de akkor már késő volt, teljesen beleszerettem, így ha drággább is volt itthon, azért megvettem. Talán nem is kell mondanom, hogy egyáltalán nem bántam meg. A gép még automata beállítások mellett is tökéletes képeket csinál, pláne ha az ember még ki is tudja használni a teljesen manuális beállítások tárházát.
2004 karácsonyára vettem a gépet, és azóta, ha valahova megyek, mindig nálam van. Vettem hozzá 2 * 512 Mb SD kártyát, később pedig egy 40 Gb hordozható merevlemezt, amiben memóriakártya olvasó is van, tehát számítógép nélkül át lehet rá menteni a képeket. Ez kifejezetten jól jön akkor, ha mondjuk több napos kirándulásra megyünk, ahol hamar megtellnek a kártyák.
Értesítés
Osszd meg ezt az oldalt :)

Szavazás
Induló 7percmatek.hu weboldalamhoz és egyben diplomamunkámhoz kérném segítséged ennek a rövid kérdőívnek a kitöltésével. A kérdőív két oldal és kb 2 perc alatt kitölthető! Előre is köszönöm segítséged!Kérdőív kitöltése

Keresés
Google
VÁLASSZ NYELVET
Webstatisztika

Kattints ide a statisztikáért

Partnerek

MiMi.hu tudástár: Matematika
 
Nyitólap Magamról Fejlesztés Oktatás Ajánlat Kapcsolat
Szerzői jog (c) 2006. Készítette Czibik Gábor. Minden jog fenntartva.